Tag: banyumasan

cablaka

Klepon Dadi Lakon

Esuk-esuk bar pit-pitan mampir nang bakul keleman ngarep Pasar Pon. Pirang-pirang jajanan didasarna nang meja. Sing tuku rubung padha milih ...

Klepon apa Klepon?

"Kang, pangampurane pesenane rika kon inyong tuku klepon ora kesembadan. Mergane gara-gara berita pesbuk, setagram karo koran online kae, merekna ...

Sekolah Favorit Tinggi Masih Jadi Pilihan Warga

Geger SKD Aspal

Sigit Oediarto (ils) PIRANG-PIRANG dina pungkasan, akeh wong tuwa padha bingung. Bingung nggoletna sekolah nggo anake, ...

Halaman 1 dari 2 1 2

BERITA TERBARU